Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Jocuri de societate

Joc de societate pentru copii, pentru familii sau pentru adulţi – ceea ce au în comun toate acestea este faptul că jocul se desfăşoară pe tablă. Joc de strategie, joc de noroc, joc de tactică sau joc de dexteritate – în centrul jocului se află tabla. Jocul de societate este mai mult decât distracţie: jocul înseamnă divertisment şi totodată un mod nobil de a petrece timpul cu prietenii.

Mai multe categorii

Board Games
Jocuri pentru copii
Jocuri de petrecere
Jocuri clasice
Jocuri pentru călătorii
Jocuri Carcassonne
Jocuri Catan


Selectează după:     Afişare #  

<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

1830 Railways and Robber Barons

Jocuri de societate
Din categoria jocurilor de strategie pentru pasionații adevărați, acest joc nu mizează pe elementul noroc. În schimb totul se bazează pe viclenie și manipulare inteligentă.
Mai multe despre 1830 Railways and Robber Barons…

Preţ: 239,00 RON7 Wonders

Jocuri de societate
7 minuni este un joc strategic cu cărţi, asemănător cu Race for the Galaxy sau Dominion. Joc cu regulament in limba română!
Mai multe despre 7 Wonders…

Preţ: 158,00 RONActivity Original

Jocuri în limba română
Activity Original este un joc creativ şi de comunicare, o combinaţie de elemente: mimă, descriere verbală sau desen. Toate aceste elemente trebuie folosite pentru a ajuta partenerii de joc să ghicească anumite cuvinte, expresii.
Mai multe despre Activity Original…

Preţ: 119,00 RONActivity: Totul este posibil!

Jocuri în limba română
Familia Activity s-a îmbogăţit cu un membru nou: Totul este posibil! Interpretarea noilor noţiuni reprezintă o adevărată provocare pentru jucători!
Mai multe despre Activity: Totul este posibil!…

Preţ: 99,00 RONAge of Empires III

Jocuri de societate
O călătorie în epoca marilor descoperiri! Asumă-ţi rolul unei mari puteri coloniale din Europa care doreşte să cucerească în Lumea Nouă glorie, bogăţii şi putere.
Mai multe despre Age of Empires III…

Preţ: 253,00 RONAge of Steam

Jocuri de societate
Jocul Age of Steam te răpeşte în era căilor ferate americane magnifice, care au transformat economia Statelor Unite. Acţiunea nemiloasă se petrece în centrele industriale ale naţiunii: Pittsburgh, Cincinnati şi Chicago.
Mai multe despre Age of Steam…

Preţ: 258,00 RONAge of War

Jocuri în limba română
Cel mai iscusit general trebuie să știe când e momentul să fie prudent sau când e cazul să fie neînfricat. Ia rolul unu Daimiyo din Japonia feudală și cu ajutorul zarurilor cu trupe cucerește tot ce iți stă în cale!
Mai multe despre Age of War…

Preţ: 49,00 RONAgricola

Jocuri de societate
În jocul de societate „Agricola” eşti un fermier care locuieşte într-o colibă împreună cu soţia. Pentru a avea copii care să vă ajute în treburi casnice trebuie să vă extindeţi casa şi şi să vă asiguraţi că aveţi cu ce îi hrăni.
Mai multe despre Agricola…

Preţ: 289,00 RONAgricola Ö-Deck

Jocuri de societate
Ö-Deck îmbogăţeşte Agricola cu 24 de cărţi noi. Subiectul acestei extensii este Austria (Österreich, de aceea se cheamă Ö-Deck)
Mai multe despre Agricola Ö-Deck…

Preţ: 21,00 RONAgricola Gamers' Deck

Jocuri de societate
Agricola: Gamer's Deck este o extensie de dimensiune medie care include 120 de cărţi noi de îmbunătăţiri minore şi de ocupaţie.
Mai multe despre Agricola Gamers' Deck…

Preţ: 59,00 RONAgricola: The Legen*dairy Forest Deck

Jocuri de societate
Agricola: The Legen*dairy Forest Deck este o extensie care conţine 24 de cărţi şi care continuă ideea setului Agricola X-Deck. Jocul se inspiră din basme, filme şi cărţi despre pădure şi integrează acele motive în universal Agricola.
Mai multe despre Agricola: The Legen*dairy Forest Deck…

Preţ: 26,00 RONAirlines Europe

Jocuri de societate
21 de ani după apariţia jocului original Airlines, Abacusspiele publică succesorul acestui joc clasic, modificat complet: Airlines Europe.
Mai multe despre Airlines Europe…

Preţ: 171,00 RONAlbion

Jocuri de societate
Epoca de înflorire a Imperiului Roman. Albion este denumirea celtică pentru Anglia.
Mai multe despre Albion…

Preţ: 89,00 RONAlhambra

Jocuri de societate
Cei mai iscusiţi meşteri constructori din toată Europa şi ţările arabe îşi pun la încercare măiestria prin construirea unuia dintre cele mai impresionante construcţii ale Evului Mediu: Alhambra. Joc de societate premiat cu Jocul Anului în 2003
Mai multe despre Alhambra…

Preţ: 135,00 RONAlhambra, Power of sultan, extensia 5

Jocuri de societate
La fel ca toate celelalte extensii, şi aceasta conţine 4 module noi: Caravanul, Arta maura, Puterea sultanului, Noi cărţi de scor.
Mai multe despre Alhambra, Power of sultan, extensia 5…

Preţ: 78,00 RON
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Afişare #  
Rezultate 1 - 15 din 418
 

Autentificare

Bine ai venit!
Parolă uitată?
Utilizator nou? Creare cont