Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Jocuri de societate

Joc de societate pentru copii, pentru familii sau pentru adulţi – ceea ce au în comun toate acestea este faptul că jocul se desfăşoară pe tablă. Joc de strategie, joc de noroc, joc de tactică sau joc de dexteritate – în centrul jocului se află tabla. Jocul de societate este mai mult decât distracţie: jocul înseamnă divertisment şi totodată un mod nobil de a petrece timpul cu prietenii.

Mai multe categorii

Board Games
Jocuri pentru copii
Jocuri de petrecere
Jocuri clasice
Jocuri pentru călătorii
Jocuri Carcassonne
Jocuri Catan


Selectează după:     Afişare #  

<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

6 nimmt! Junior

Jocuri de cărţi
Jocul de cărţi clasic – acum şi pentru cei mai mici – cu animale drăgălaşe!
Mai multe despre 6 nimmt! Junior…

Preţ: 39,00 RON7 Leaders

Jocuri de societate
Între zidurile de apărare ale oraşelor bărbaţi şi femei mari îşi inspiră naţiunile şi călăuzesc civilizaţii spre culmi ale dezvoltării. Alege-i cu iscusinţă şi ei te vor ajuta ca oraşul tău să prospere. Dacă-i tratezi cu neglijenţă
Mai multe despre 7 Leaders…

Preţ: 79,00 RON7 Wonders

Jocuri de societate
7 minuni este un joc strategic cu cărţi, asemănător cu Race for the Galaxy sau Dominion. Joc cu regulament in limba română!
Mai multe despre 7 Wonders…

Preţ: 158,00 RONA Touch of Evil

Jocuri de societate
Suntem la începutul secolului 19, o epocă a ştiinţei, a superstiţiei şi a vrăjitoriei. Când luna plină se ridică asupra orăşelului izolat Shadowbrook, răsună urlete în noapte. Crimele teribile au devenit întâmplări cotidiene, iar străzi
Mai multe despre A Touch of Evil…

Preţ: 248,00 RONActivity Junior

Jocuri în limba română
Activity Junior este un joc distractiv pentru copii cu vârsta peste 8 ani. Este o combinaţie foarte reuşită şi atractivă între a mima, a desena sau a descrie un cuvânt care trebuie ghicit de către partenerii de joc.
Mai multe despre Activity Junior…

Preţ: 75,00 RONActivity Original

Jocuri în limba română
Activity Original este un joc creativ şi de comunicare, o combinaţie de elemente: mimă, descriere verbală sau desen. Toate aceste elemente trebuie folosite pentru a ajuta partenerii de joc să ghicească anumite cuvinte, expresii.
Mai multe despre Activity Original…

Preţ: 119,00 RONActivity: Totul este posibil!

Jocuri în limba română
Familia Activity s-a îmbogăţit cu un membru nou: Totul este posibil! Interpretarea noilor noţiuni reprezintă o adevărată provocare pentru jucători!
Mai multe despre Activity: Totul este posibil!…

Preţ: 99,00 RONAd Astra

Jocuri de societate
În Ad Astra („Către stele”) vei ghida una dintre cele cinci facţiuni ale omenirii din viitor în explorarea galaxiei. Foloseşte tehnologia puternică, reorganizează planetele nou descoperite pentru a oferi o nouă locuinţă oamenilor.
Mai multe despre Ad Astra…

Preţ: 257,00 RONAdios Amigos

Jocuri de societate
Undeva, în Mexic se ciocnesc mai multe bande rivale de desperados. Din inevitabilul schimb de focuri va scăpa cu viaţă numai acel desperado care reuşeşte să-şi păstreze sângele rece şi care va fi primul cu degetul pe trăgaci.
Mai multe despre Adios Amigos…

Preţ: 64,00 RONAge of Conan – The Strategy Board Game

Jocuri de societate
Poveştile lui Robert E. Howard despre aventurile lui Conan au inspirat generaţii întregi. În Age of Conan te vei lupta cu armate, te vei înfrunta cu vrăjitorie şi intrigi pentru ca regatul tău să devină cel mai puternic.
Mai multe despre Age of Conan – The Strategy Board Game…

Preţ: 309,00 RONAge of Empires III

Jocuri de societate
O călătorie în epoca marilor descoperiri! Asumă-ţi rolul unei mari puteri coloniale din Europa care doreşte să cucerească în Lumea Nouă glorie, bogăţii şi putere.
Mai multe despre Age of Empires III…

Preţ: 253,00 RONAge of Steam

Jocuri de societate
Jocul Age of Steam te răpeşte în era căilor ferate americane magnifice, care au transformat economia Statelor Unite. Acţiunea nemiloasă se petrece în centrele industriale ale naţiunii: Pittsburgh, Cincinnati şi Chicago.
Mai multe despre Age of Steam…

Preţ: 258,00 RONAgricola

Jocuri de societate
În jocul de societate „Agricola” eşti un fermier care locuieşte într-o colibă împreună cu soţia. Pentru a avea copii care să vă ajute în treburi casnice trebuie să vă extindeţi casa şi şi să vă asiguraţi că aveţi cu ce îi hrăni.
Mai multe despre Agricola…

Preţ: 289,00 RONAgricola Ö-Deck

Jocuri de societate
Ö-Deck îmbogăţeşte Agricola cu 24 de cărţi noi. Subiectul acestei extensii este Austria (Österreich, de aceea se cheamă Ö-Deck)
Mai multe despre Agricola Ö-Deck…

Preţ: 21,00 RONAgricola Gamers' Deck

Jocuri de societate
Agricola: Gamer's Deck este o extensie de dimensiune medie care include 120 de cărţi noi de îmbunătăţiri minore şi de ocupaţie.
Mai multe despre Agricola Gamers' Deck…

Preţ: 59,00 RON
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Afişare #  
Rezultate 1 - 15 din 429
 

Autentificare

Bine ai venit!
Parolă uitată?
Utilizator nou? Creare cont