Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

 Jocuri în limba română arrow Dominion

Dominion


Dominion

Preţ unitar (buc.): 129,00 RON
Disponibilitate:
Momentan acest joc nu este pe stoc.
De obicei se livrează în: 3 zile lucrătoare

 

Descriere:

Asemenea strămoşilor tăi, eşti conducătorul unui regat paşnic. Însă spre deosebire de părinţii tăi, tu ai aspiraţii mai mari! Vrei un regat mai mare şi mai plăcut. Peste tot în jurul regatului există feude şi alodii, teritorii mici, aflate în pragul anarhiei, controlate de domnitori neînsemnaţi. Tu vei fi cel care va aduce civilizaţia în aceste regiuni, unindu le sub steagul tău.

Dar există o problemă! Se pare că mai mulţi regi au aceeaşi intenţie, aşadar trebuie să încerci să cucereşti cât mai multe teritorii şi să le aperi de adversarii tăi. Pentru aceasta, vei avea nevoie de partizani, vei construi clădiri, îţi vei renova castelul şi îţi vei umple trezoreria.

În Dominion, la începutul jocului, fiecare jucător primeşte un număr mic de cărţi. În mijlocul mesei se află câteva cărţi pe care jucătorii le pot cumpăra, dacă şi le permit. Jucătorii îşi construiesc o strategie proprie prin cărţile pe care le cumpără şi prin modul în care folosesc aceste cărţi.

Dominion conţine aproape 500 de cărţi, ceea ce permite un joc extrem de variat.Parametrii categoriei: Jocuri de societate

Autor:  Donald X. Vaccarino
Limba regulamentului:  română
Limba jocului:  română
Numărul minim de jucători:  2
Numărul maxim de jucători:  4
Vârsta minimă recomandată:  8 ani
Durata aproximativă a jocului:  30 minute
Temă:  Joc de cărţi, Medieval

Comentariile clientului:

marcel anton  (27-01-2016)
Evaluare: 5


MONICA OPRINA  (24-05-2013)
Evaluare: 5
Si eu il punctez cu 5 stelute! Le merita din plin ... ofera momente de relaxare si este destul de complex.

Margelatu Carol  (30-08-2012)
Evaluare: 5
Un joc foarte bun - simplu si complex in acelasi timp; multiple strategii de joc in functie de seturile de carti alese.rnSper sa apara si extensiile in limba romana!rnFelicitari cutia.ro pentru distribuirea jocului in limba romana.

marian jean bogdan  (21-08-2012)
Evaluare: 5
Un joc superb....dar astept extensiile pentru un joc si mai frumos...


 

Autentificare

Bine ai venit!
Parolă uitată?
Utilizator nou? Creare cont