JOCURI

SET

SET - joc de societate
Câștigător a peste 35 de premii „Cel mai bun joc”!

SET este unul dintre cele mai premiate jocuri din toate timpurile! Întreceți-vă să găsiți cât mai multe SET-uri, iar jucătorul cu cele mai multe SET-uri la sfârșitul jocului câștigă! Te poți juca solo sau cu câți jucători încap în jurul mesei! Este perfect pentru călătorii, petreceri sau ca joc rapid după cină. Cu mișcări rapide și multă distracție, SET este perfect pentru orice întâlnire cu familia și prietenii! Poate fi jucată de toată lumea, dar nimeni nu se poate opri! Deși realizat ca un joc distractiv, SET are și valoare educațională. Profesorii adoră SET și-l folosesc la clasă în toată lumea. SET este, de asemenea, jocul perfect pentru a-ți menține creierul sănătos și activ. Antrenează-ți creierul în timp ce joci!

Ce reprezintă un SET?

Un set reprezintă trei cărți în care fiecare caracteristică, luată în mod individual, este fie la fel, fie diferită. Fiecare carte conține patru caracteristici: culoare (roșu, violet sau verde), formă (ovală, curbată sau diamant), număr (unu, doi sau trei) și model (solid, în dungi sau contur).

Cum se joacă?

SET este un joc de viteză. Primul care vede un SET strigă „SET” și ia cele trei cărți care alcătuiesc SET-ul. Nu există ture sau noroc. Întreceți-vă pentru a găsi cât mai multe SET-uri cît de repede puteți! Fii cel care are cele mai multe SET-uri când se termină cărțile și ai câștigat! SET este un joc distractiv în care trebuie să gândești rapid!

Distractiv și educativ!

Când joci SET îți îmbunătățești atât abilitățile cognitive, logice și spațiale, cât și percepția vizuală! Deoarece este condus de logică (trei cărți care sunt toate la fel sau diferite în fiecare caracteristică individuală) și pentru că jucătorii trebuie să aplice această regulă la așezarea în spațiu a tuturor caracteristicilor deodată, ei trebuie să-și folosească atât partea dreaptă, cât și cea stângă a creierului. Acest joc distractiv chiar îți antrenează creierul!

Numărul jucătorilor: 1-8
Vârsta minimă recomandată: 8 ani
Durata medie a jocului: 20 min.


Dimensiunea cutiei: 17,7 × 12,7 × 3,7 cm
Greutate: 0,280 kg.
Cod EAN: 5949046300499
Disponibilitate: pe stoc

Regulamentul jocului

Ai pierdut o piesă din joc, sau ai întrebări legate de regulament? Contactează-ne pe info@cutia.ro și te ajutăm!

Prețul mediu înregistrat pe rafturile magazinelor: 49 lei


  • Abacus SpieleAbacus Spiele
  • AEGAEG
  • Schmidt SpieleSchmidt Spiele
  • Rio Grande GamesRio Grande Games
  • Drei Magier SpieleDrei Magier Spiele
  • Hans im GlückHans im Glück
  • Rubik'sRubik's
  • Fantasy Flight GamesFantasy Flight Games
  • Pegasus SpielePegasus Spiele
  • Cocktail GamesCocktail Games