JOCURI

StoryLine: Povestiri fermecate

4 Noiembrie 2017

StoryLine: Povestiri fermecate - joc de societate
Cele mai bune povești vin din inima povestitorului – este timpul să o spui pe a ta.

A fost odată ca niciodată

StoryLine: Povestiri fermecate - joc de societate
StoryLine: Povestiri fermecate transformă măiestria inventării poveștilor într-o experiență împreună. Un joc conține o narațiune completă, cu un început, mijloc și un sfârșit. Rolul naratorului se mută de la un jucător la altul în fiecare rundă, în timp ce ceilalți jucători oferă sugestii pentru diferite elemente ale poveștii – personaje, locuri, obiecte, trăsături și acțiuni – din care povestitorul poate alege. Jucătorul a cărui sugestie este aleasă câștigă o recompensă. Conceput pentru 3 până la 8 jucători și ideal pentru a te juca cu copiii, jocul StoryLine: Povestiri fermecate poate fi luat oriunde și oferă distracție și amuzament pentru întreaga familie.

Povestea noastră începe aici…

StoryLine: Povestiri fermecate - joc de societate
În StoryLine: Povestiri fermecate narațiunea este conturată de două pachete de cărți. Unul aparține naratorului care oferă în linii mari cadrul și intriga poveștii. Al doilea este al poveștii, ce oferă elementele necesare pentru a popula, situa și umple cadrul dat. La fiecare rundă, naratorul trage o carte din teancul lui, o citește cu voce tare și o așază jos. Ceilalți jucători selectează cărțile din mâna lor care se potrivesc cu elementul cerut.

Să ne imaginăm împreună

StoryLine: Povestiri fermecate - joc de societate
Deoarece îi plac foarte mult dragonii, naratorul selectează acest element pe care-l include în poveste și citește cu voce tare: „În timpul călătoriei, eroul nostru a întâlnit un dragon încântătorˮ, și apoi poate chiar să dezvolte: „cu aripi negre și capabil să sufle cel mai arzător foc. Dar era un dragon încă tânăr, de mărimea unui câine mai mare, așa că în loc să-l atace pe erou i-a mirosit mâna și s-a gudurat afectuos pe lângă picioarele lui, dând din coadă.ˮ Într-o rundă a jocului StoryLine: Povestiri fermecate ești liber să dezvolți narațiunea așa cum îți dorești. Urmează-ți creativitatea oriunde te va duce.

Acestea sunt poveștile voastre

StoryLine: Povestiri fermecate - joc de societate
StoryLine: Povestiri fermecate este conceput să cultive plăcerea povestirii și a cuvintelor. Atunci când depui o carte de narator și una de poveste lângă ea, se formează paginile unei cărți deschise. Ilustrațiile fantastice ajută cuvintele de pe cărți să se trezească la viață și cititorii să descifreze unele noi. Mai mult decât să ofere distracție, StoryLine: Povestiri fermecate încurajează cititul, inspiră creativitatea și creează amintiri.

Numărul jucătorilor: 3-8
Vârsta minimă recomandată: 8 ani
Durata medie a jocului: 20 min.


Dimensiunea cutiei: 20,6 × 20,6 × 5,2 cm
Greutate: 0,517 kg.
Cod EAN: 5949046300338
Disponibilitate: pe stoc

Regulamentul jocului

Ai pierdut o piesă din joc, sau ai întrebări legate de regulament? Contactează-ne pe info@cutia.ro și te ajutăm!

Prețul mediu înregistrat pe rafturile magazinelor: 89 lei


  • Rubik'sRubik's
  • Schmidt SpieleSchmidt Spiele
  • Abacus SpieleAbacus Spiele
  • Pegasus SpielePegasus Spiele
  • Fantasy Flight GamesFantasy Flight Games
  • AEGAEG
  • Cocktail GamesCocktail Games
  • Rio Grande GamesRio Grande Games
  • Drei Magier SpieleDrei Magier Spiele
  • Hans im GlückHans im Glück